Täällä nukkuu koirat, kissa ja vauva. Minä odottelen varmistuksen varmistustestiä, jonka postinkantajan pitäisi kohta luukusta tipauttaa. Eihän sitä toki voi olla oikeasti raskaana, jos ei testi näytä kahta tasapaksua viivaa.. Monta kertaa peräkkäin.. cheeky

No, ei voi olla miettimättä että mihin soppaan on taas lusikkansa pistänyt. Hei mä haaveilin (oikeastaan käytännössä etsin jo) koirasta, miten sen haaveen nyt käy? Sitten mulla olisi joulukuussa kaksi koiraa, kaksi lasta, hevonen ja mies. Mistään päästä ei voi hyvällä tahdolla lähteä karsimaan, joten odotettavissa on vain joukkoeen kasvua. 

Kuvittelen jo itseni rahtautumassa S-markettiin tuplakärryjen kanssa. Lapset huutaa, koirat haukkuu... Ei. Jotenkin kiero mieleni kääntää asian niin, että tarpeeksi uusissa, hienoissa tuplasysteemeissä naperot hymyilee kuin hangon keksit ja on kiltisti. Vähän niinkuin muuttaessa uuteen asuntoon kuvittelee kämpän aina olevan siisti. Niinpä niin. 

Pesueesta pääsiäiseen. Meille tuli lehti, olikohan se Plussa tai Yhteispaha. Joka tapauksessa siinä oli maukkaan näköisen appelsiini-suklaakakun ohje. Sitäpä teen pääsiäiseksi, onnistuu tai ei. Muuten pääsiäisen ruoat ovat hakusessa. Jospa spagettia ja lihapullia, panostettaisiin jälkiruokaan? blush Lammasta ei tähän taloon tule, se maistuu villalta. Tosin koskaan en ole syönyt kunnolla tehtyä lammasta. Enkä korota itseäni niin korkealle jalustalle, että osaisin muka lampaan sittenn kunnolla valmistaa. 

Testit tulee. Bää vaan ja heihei!